2024 - Sačurov | Oficiálna stránka obce

Sačurov
oficiálna stránka obce
Sačurov
Sačurov
Prejsť na obsah

2024

Samospráva > Centrum rozvojového tímu > Rozvojový tím v akcii
5.3.2024
Dievčenský klub
V rámci dievčenského klubu RP pre mládež hľadá a pomáha pri rozvíjani talentov. Mladé slečny sa snažia rómskym tancom udržiavať svoje tradície a prezentovať multikultúru.
Dňa: 4.3.2024
Aktivita: Čitajko

Máme tu "MAREC MESIAC KNIHY"
Priniesol peknú aktivitu s deťmi, pri ktorej sme si spoločne prečítali, rozobrali hlavné postavy a obsah rozprávky. Zámerom tejto aktivity bolo naučiť deti počúvať s porozumením.
19.2.2024
Burza
Za pomoci pracovníkov RT bola uskutočnená burza šatstva v miestnom rozvojovom centre pre sociálne znevýhodnených občanov. Účelom burzy bolo poskytnúť čo najviac oblečenia pre deti a dospelých.
Nazov aktivity: Príprava na pracovný pohovor
Dňa :16.02.2024
Popis:
  Pracovné poradenstvo je sprevádzanie klienta pri hľadaní si nového povolania. Pomáha objavovať, rozvíjať potenciál ukrytý v človeku a prihliada i na osobnostné charakteristiky.  Cieľom pracovníčky pre pracovné poradenstvo je ponúknuť klientom možnosť uplatniť sa na trhu práce a tým zvýšiť ich životnú úroveň.
názov: " Klub matiek s deťmi "
dátum: 16.2.2024
Popis:
Po dlhej dobe, keď sme nemohli robiť skupinové aktivity, kvôli  žltačke, sa naše ženy na toto stretnutie veľmi tešili . Klubu sa zúčastnilo 11 mamičiek a 20 detí od 0 do 6 rokov . S deťmi sme cvičili hrubú a jemnú motoriku, spoznávali domáce zvieratká a to všetko formou hry spolu s mamičkami . Strávili sme krásne dopoludnie.
Nenementorka RT Sačurov


Názov aktivity :  Veselý karneval
Dátum :  9.2.2024
Popis:
Deti rozdelené do skupín podľa vekových kategórií, si v RC užili veselý karneval, pod vedením RP pre mládež a nene pracovníčky. Okrem prehliadky masiek, občerstvenia a tanca, si tiež zasúťažili a absolvovali zaujímavé aktivity, za ktoré boli aj patrične odmenené.


Návrat na obsah